У Тернополі об'єднують гімназію імені Івана Франка та технічний ліцей

Опубліковано в Новини 12.06.2023

На сесії міської ради прийнято рішення про реорганізацію Тернопільської Української гімназії ім. І.Франка та Тернопільського технічного ліцею шляхом їх злиття. Ця ініціатива має на меті створення нового навчального закладу, який буде називатися Тернопільським академічним ліцеєм «Українська гімназія» ім. І.Франка Тернопільської міської ради.

Приміщення обох закладів залишаться у користуванні об'єднаного закладу. Відтак, учні з нового навчального року продовжать навчання у своїх звичних приміщеннях. Об'єднання цих двох освітніх установ сприятиме створенню кращих умов, забезпечення доступності та якості освіти для учнів.

Після проведення державної реєстрації нового закладу та затвердження статуту, буде оголошено конкурс на посаду керівника новоствореного закладу.

 

Джерело: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.06.2024 soroka
Як налаштувати контекстну рекламу в Google Ads?
Google AdWords — одна з найпопулярніших рекламних платформ, яка використовується компаніями по всьому світу для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.