Проєкт "Меморіал Героїв" презентував стрічку про родину загиблого захисника з Тернополя

Опубліковано в Новини 07.06.2023

Проєкт "Меморіал Герої"» презентував документальний фільм про родину загиблого захисника з Тернополя "Життя заради мрії".

Фільм розповідає історію Олени Федорків, яка після загибелі на війні чоловіка, знайшла в собі сили продовжити їхню спільну справу. Олена й Андрій Федорківи були знайомі ще зі школи. Згодом вони одружилися. Разом вони відкрили власну справу. Потім почалася повномасштабна війна. Андрій записався у добровольці. Був стрільцем-санітаром і вже у квітні виконував бойові завдання на передових позиціях. Андрій Федорків загинув 28 травня 2022 року під час боїв у Запорізькій області. Захиснику було 38 років.

Переглянути документальну стрічку можна за посиланням.

Довідка. Агенція "Або" створила громадську ініціативу "Меморіал героїв". У цьому проєкті показують обличчя наших захисників та захисниць, які поклали життя за волю України. Вони не статистика, це люди з своєю історією, мріями і рідними, які їх назавжди втратили.

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.