У Тернополі побільшає ІТ-шників

Опубліковано в Новини 11.02.2017

Адже в Тернополі польська ІТ-компанія «Future Processing» планує створити близько 100 робочих місць у сфері ІТ-технологій.

Для цього ІТ-компанія зі 100% польськими інвестиціями вже встигла зареєструватись в Тернополі та навіть проводила перші конкурси для набору працівників, у якому брали участь не лише тернополяни, а й жителі інших міст.

За словами голови правління товариства «Future Processing» Ярослава Чая, наше місто має великий потенціал у сфері ІТ-технологій

- Вірю, що у нас буде успішна співпраця з вашим містом. Хочу зазначити, що ми плануємо працевлаштувати приблизно 100 людей, проте все-таки наша мета – не у кількості робочих місць, а у якості продукту. З одного боку, це добре – знайти тут можливості для розвитку наших ресурсів; з іншого – ми потребуємо розумних людей для нових проектів. Я сподіваюся вже цього року, нові проекти матимуть успіх, - повідомив він під час офіційного візиту в Тернополі.

До слова, саме під час офіційного візиту делегації польського міста Глівіце було підписано договір про співпрацю товариства «Future Processing» із містом.

Фото: ТМР.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.