На Тернопільщині затримали "бізнесменів", які розповсюджували наркотики

Опубліковано в Новини 05.06.2023

Оперативники Тернопільщини спільно із співробітниками СБУ затримали членів організованої злочинної групи, які розповсюджували наркотики.

У ході проведених слідчо-оперативних дій працівники поліції спільно зі співробітниками СБУ в Тернопільській області встановили, що незаконною діяльністю тріо почало займатися ще у листопаді 2022 року.

Вони через мережу інтернет закуповували наркотики, отримували їх на поштових відділеннях, а далі фасували та продавали. Збували заборонені речовини закладками та з рук. Зв’язок з клієнтами підтримували через Telegram-канал.

Зібравши достатню доказову базу слідчі спільно із працівниками Служби безпеки під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели обшуки у помешканнях підозрюваних та вилучили записники, гроші та кілограм канабісу.

Наркоторговців затримали відповідно до статті 208 КПК. Їм уже оголосили підозру згідно з частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені організованою групою, ) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Обрали “бізнесменам” запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.