У Тернополі затримали чоловіка, який торгував амфетаміном

Опубліковано в Новини 10.02.2017

За один грам просив півсотні гривень.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів на території Тернопільській області правоохоронці піймали торговця наркотичною речовиною. За словами заступника начальника управління карного розшуку кримінальної поліції ГУНП Андрія Свинарчука, ще в листопаді-грудні вони отримали інформацію про те, що житель обласного центру торгує амфетаміном, повідомили в ГУНП області.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 307 частина 1 ККУ - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

У ході розслідування було прийняте рішення про оперативну закупку сировини. За один грам наркотиків тернополянин просив 500 гривень. Куплене одразу направили на експертизу. Перевірка показала, що біла речовина дійсно є амфетаміном.

Відповідно до ухвали суду, оперативники обшукали і чоловіка, і його помешкання. При собі наркоторговець мав чотири грами порошоподібної речовини білого кольору, а в квартирі знайшли ще два згортки фольги із речовиною, схожою  на амфетамін.

Вилучене направили в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Вирішується питання про затримання підозрюваного та обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: П'ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал
Тернопільська міська рада передала п'ять квадрокоптерів Mavic 3 для 14-ї окремої механізованої бригади. Про це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.