У автопригоді на Тернопільщині загинули двоє пенсіонерів

Опубліковано в Новини 22.05.2023

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 20 травня близько 10 ранку. За селом Горинка зіткнулися Volkswagen Scirocco та Volkswagen Jetta та екскурсійний автобус. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

У результаті автопригоди Volkswagen Jetta викинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався у автобус. Водій та пасажирка легкового авто – люди пенсійного віку, загинули на місці аварії.

На момент ДТП в автобусі перебувало 39 пасажирів – дітей та дорослих, які з Рівного їхали на екскурсію до Хотина. На щастя, ніхто не постраждав.

Вирішується питання про внесення даного факту в ЄРДР згідно із частиною 3 статті 286 ККУ. Триває слідство. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.