Тернопільські поліцейські склали на нетверезих водіїв 212 адміністративних протоколів

Опубліковано в Новини 12.05.2023

Минулого місяця співробітники поліції оформили 11 103 адміністративних правопорушень в сфері безпеки дорожнього руху.

Серед найпоширеніших порушень: перевищення безпечної швидкості, порушення правил обгону, керування транспортними засобами без документів та напідпитку, недотримання правил дорожнього руху пішоходами.

У квітні на дорогах Тернопільщини трапилося 160 дорожньо-транспортних пригод. З них 34 – з потерпілими, в яких 5 людей загинули та 51 – отримали травми.

Серед причин ДТП: перевищення швидкісного режиму, порушення правил маневрування, недотримання безпечної дистанції та інтервалу.

Десять аварій вчинили водіями, які сіли за кермо напідпитку. В результаті цих автопригод одна людина зазнала травм. Також поліцейські виявили на дорогах області 212 нетверезих водіїв. На порушників склали адмінпротоколи за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За керування автомобілем в стані сп’яніння передбачено 17 000 гривень штрафу з позбавленням права керування на 1 рік.

Поліцейські звертаються до усіх учасників дорожнього руху бути уважними, взаємовічливими на дорогах, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.