У Тернополі збудують ще два нові дитячі садочки

Опубліковано в Новини 04.05.2023

3 травня на засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про затвердження проєктно-кошторисної документації для будівництва нового дошкільного закладу на вулиці Овочевій у Тернополі.

Так, затверджено робочий проєкт «Будівництво та облаштування дитячої дошкільної установи на 240 місць, за адресою місто Тернопіль, вул. Овочева». Загальна кошторисна вартість проєкту складає 118, 9 млн грн (будівельні витрати, устаткування, інші витрати). Для облаштування нового дошкільного закладу було виділено відповідну земельну ділянку у новому мікрорайоні «Північний».

Окрім того, раніше Тернопільською ОВА було затверджено проєктну документацію для будівництва та облаштування дитячого дошкільного закладу на вул. Ігоря Пелиха на 210 місць, яка також пройшла відповідну експертизу. Загальна вартість проєкту – 332, 6 млн грн.

Проєкти подані на співфінансування за рахунок коштів міського та державного бюджетів.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.