На Тернопільщині через алкоголь - майже п'ять ДТП

Опубліковано в Новини 21.03.2016

В більшості через алкогольне сп'яніння трапилися аварії на Тернопільщині на вихідних. Є потерпілі.

Про це повідомляють у ГУ НП області.

Водій та пасажир автомобіля "ВАЗ-2106" потрапили в нейрохірургічне відділення Тернопільської обласної лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Аварія трапилася 20 березня о 1:12 на повороті у село Кипячка Тернопільського району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що водій автівки, рухаючись із села В. Гаї в бік села Товстолуг, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив перекидання транспортного засобу.

За попередньою інформацією, кермувальник перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, множинними забійними різаними ранами обличчя та переломом ребер доправили до лікарні. До медзакладу госпіталізували і пасажира.

Про ще одну автопригоду з травмованими повідомив у Тернопільський відділ поліції черговий лікар бригади швидкої допомоги. Аварія трапилася на вулиці Микулинецька, неподалік зупинки "Тубдиспансер". При огляді місця події стало відомо, що водій автомобіля "ВАЗ 2107" не впорався із керуванням та врізався у дерево.

За попередніми результатами, кермувальник перебував напідпитку. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, від госпіталізації чоловік відмовився.

Із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та переломом основ черепа до лікарні 20 березня звернувся мешканець обласного центру. Як стало відомо, травми чоловік отримав ще 19 березня у аварії. Він, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, здаючи автомобілем назад на проспекті Степана Бандери, не впорався з керуванням та випав з автомобіля. Його госпіталізували у нейрохірургічне відділення.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці на Тернопільщині. У Збаражі на Максимівецькому перехресті, на автодорозі Збараж-Максимівка, водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив чоловіка, 1980 року народження. Останній, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, намагався перейти дорогу в забороненому місці. Потерпілому надали медичну допомогу та відпустили. По усіх дорожньо-транспортних пригодах триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.