Тернополянину слідчі інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень товаришу

Опубліковано в Новини 13.04.2023

З колото-різаною раною стегна, пробитою стегновою артерією та масивною кровотечею бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала жителя Тернополя 1989 року народження. Ножове поранення чоловік отримав під час розпивання спиртних напоїв.

Про пораненого місцевого мешканця на лінію “102″ 10 квітня повідомили медики. На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група Тернопільського районного управління поліції. У ході розслідування стало відомо, що підозрюваний до свого помешкання запросив товаришів. Чоловіки розпивали спиртні напої, а після опівночі між господарем та одним із гостей виникла суперечка, яка завершилася ножовим пораненням.

Власник квартири схопив кухонного ножа та вдарив ним співрозмовника в стегно. Лезо сильно пошкодило артерію. Підозрюваний намагався спинити кровотечу і викликав швидку. Потерпілого врятували медики. Загрози його життю немає.

Нападник у скоєному зізнався. Йому слідчі уже оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.