Людина зникла безвісти за особливих обставин: куди звертатися мешканцям Тернопільщини

Опубліковано в Новини 02.04.2023

Тернопільській області продовжує роботу регіональне представництво Офісу Уповноваженого з питань осіб, зникли безвісти за особливих обставин.

 Регіональний координатор центру з питань зниклих безвісти Петро Гурняк надає вичерпну інформацію, щодо алгоритму дій, коли людина зникла безвісти. Зібрані дані про зниклих координатор передає аналітикам Офісу Уповноваженого.

– Регіональні представництва – це промінь надії для родин, чиї близькі не виходять довгий час на зв’язок. Нажаль, маємо запит на допомогу від таких осіб. Тож зараз наша місія – не тільки консультувати, але й підтримати, дарувати людям надію!» –  наголошує Петро Гурняк.

Звернутися до регіонального координатора в Тернопільській області можна особисто за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8, каб. № 218 або ж за телефонами: +38 (096) 490-49-74+38 (097) 003-54-05.

 

Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.