Борці з Тернопільщини здобули 7 медалей на міжнародному турнірі

Опубліковано в Новини 30.03.2023

У столиці Естонії відбулися масштабні змагання «TALLINN OPEN».

Участь взяли декілька 2 400 борців із 32 країн світу - збірні США, Великобританії, Індії, ПАР, Франції, Німеччини, Канади, Ізраїлю, Греції, Грузії, України та багатьох інших.

Україну на змаганнях представили вихованці Збаразького ФСК «Чемпіон»/Збаразької ДЮСШ та Вишнівецької ОТГ. Юні борці з Тернопілля виступили дуже успішно, завоювавши 7 медалей різного гатунку.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

– В результаті наша команда посіла 9 загальнокомандне місце серед 160 команд-учасниць! Також команда Збаразького ФСК «Чемпіон» зайняла загальнокомандне третє місце серед кадетів (U-17), поступившись збірним Франції та США. Серед дівчат U-13 посіла друге загальнокомандне місце, поступившись збірній команді з Латвії з різницею в одне очко. Та серед хлопців 2012-2013 року народження у збаражчан друге загальнокомандне місце, поступившись одним балом збірній команді з Фінляндії, – кажуть  управлінні.

Серед спортсменів 2012-2013 років народження перші місця посіли Ханієв Джамал у ваговій категорії 29 кг та Павлинчак Діма (в/к 45 кг), срібним призером став Зирянов Давид (в/к 45 кг). У цій віковій групі 5 місце посів Рубаха Данило (в/к 35 кг), 6-те - Шарабуряк Дмитро (в/к 40 кг).

У віковій категорії 2008-2009 р.н. Сич Олександр (в/к 85 кг) був четвертим.

Серед спортсменів 2006-2007 р.н. (U-17) срібні медалі здобули Хариш Владислав (в/к 60 кг) та Бовтун Назар (в/к 55 кг, Вишнівець), «бронзу» виборов Борак Дмитро (в/к 48 кг), також 4 місце посів Дячук Юрій (в/к 92 кг), п’яте - Солонинка Антон (в/к 110 кг).

Серед дівчат 2010-2011 р.н. переможницею стала Модна Мартіна (Вишнівець), яка завоювала перше місце у в/г 35 кг. Як пише на своїй сторінці у соцмережах тренер вишнівчан Олег Борисевич, Мартіна в першій та другій сутичці здобула перемогу в представниць Латвії, третю - в суперниці з Ірландії, потім перемогла борчиню з Польщі, та у фіналі - спортсменку зі Швеції! А ще один спортсмен із Вишнівця Назар Бовтун переміг суперників з країн Латвії, Франції, Литви, Угорщини, у фіналі поступився борцю з Франції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.05.2024 soroka
Тернопіль – перше місто України, де діє комісія для допомоги в отриманні відстрочки від мобілізації
У Тернополі, вперше в Україні, створили комісію при міській раді, яка буде допомагати громадянам отримувати…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.