Мешканець Тернопільщини незаконно зрубав дерев на 270 000 гривень

Опубліковано в Новини 31.03.2023

Незаконну вирубку дерев у лісосмузі інкримінують правоохоронці відділення поліції № 1 м. Тернопіль 32-річному мешканцю району. Йому загрожує позбавлення волі.

На лінію «102» надійшло звернення від працівника воєнізованої охорони залізниці. Він повідомив, що на території населеного пункту Прошова, працівник колії виявив пні дубів та ясенів, які були захисними лісонасадженнями залізниці.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до протиправного причетний місцевий мешканець 1980 року народження. Загалом підозрюваний незаконно зрубав 27 дерев у лісосмузі, яка знаходиться у постійному користуванні "Укрзалізниці". Завдані збитки оцінено в 270 тисяч гривень.

В минулому підозрюваний вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння різноманітних злочинів.

Зловмиснику оголосили підозру за вчинення злочину передбаченого частиною 2 статті 246 Кримінального кодексу України. Санкція передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.