Тернопільські поліцейські затримали "закладчика"

Опубліковано в Новини 11.03.2023
Зловмисника взяли на гарячому, коли він в одному з парків в обласному центрі розкладав закладки з психотропною речовиною.
Як з’ясувалося, зловмисник – 18-річний житель Озернянської громади. Ще неповнолітнім він потрапив у поле зору правоохоронців за майновий злочин. Суд покарав його штрафом.
 
Під час затримання поліцейські вилучили три згортки з кристалічною речовиною. Експертиза встановила, що це особливо небезпечний психотроп “PVP”. У ході слідчо-оперативних заходів було виявлено ще більше десяти місць, де зловмисник залишив закладки.
 
Затриманому в порядку статті 208 КПК уже оголошено підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу – незаконний збут психотропних речовин. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі.
 
Поліцейські встановлюють надходження психотропних речовин та спільників зловмисника.
 
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.