На Тернопільщині бійці бригади "Лють" відпрацьовують практичні навички

Опубліковано в Новини 08.03.2023

Курс спеціальної підготовки проходять перші бійці новоствореної штурмової бригади "Лють". Тренування відбуваються в умовах наближених до бойових.

Вишкіл проводять досвідчені інструктори. Слухачі опановують навички з тактичної медицини, вогневої та тактичної підготовки, які знадобляться їм для виконання бойових завдань. Усі вони вмотивовані та показують хороші результати.

Під час навчання інструктори відпрацьовують з бійцями різні сценарії: ведення вогню з укриття, евакуація пораненого з поля бою та наданням йому першої домедичної допомоги. Посилено вдосконалюють навички поводження з різними видами зброї. Бійці розуміють, ці знання та вміння на фронті рятують життя, тому наполегливо тренуються.

Опановує новий для себе військовий досвід боєць «Люті» з позивним «Хокеїст». У цивільному житті хлопець працював торговим представником, тепер вирішив стати на захист рідної країни.

- Військового досвіду не маю, прийшов сюди починати все з нуля. Приєднуйтесь до люті, будемо нищити ворога разом.

Формування об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють» триває. Заявки для вступу можна подати онлайн на сайті storm.mvs.gov.ua або ж у Центрах надання адміністративних послуг. Перетворимо нашу лють на зброю й звільнимо Україну разом!

 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.