Аферисти спустошують банківські картки мешканців Тернопільщини

Опубліковано в Новини 03.03.2023
Аферисти під виглядом надання грошової допомоги, викрадають у людей дані банківських карток та знімають гроші з рахунків.
Чергова жертва – 60-річний житель Чортківського району. Він побачив в Інтернеті інформацію про оформлення «грошової допомоги» та перейшов за фейковим посиланням. Там запропонували ввести реквізити та секретні паролі картки. Потерпілий виконав ці умови, після чого з картки зникли майже 12 тисяч гривень. Він звернувся за допомогою в поліцію.
Слідчі встановлюють причетного до шахрайства у рамках відкритого кримінального провадження.
Працівники поліції закликають громадян не переходити за сумнівними посиланнями в Інтернеті та не вводити секретні паролі своїх банківських карток на незнайомих та підозрілих веб-сайтах. Слід пам’ятати, що інформація про справжні державні виплати та порядок їх отримання міститься лише в офіційних джерелах.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.