У Тернополі «диміла» дев'ятиповерхівка (фото)

Опубліковано в Новини 19.03.2016

Ніхто не постраждав.

 

18 березня о 21:48 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про задимлення на сходовій клітці в одному з під’їздів дев’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку, на вулиці Л.Українки, 8, в м.Тернопіль, повідомили в Управлінні ДСНСУ у Тернопільській області.

 

Рятувальники, що прибули на виклик, в складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку та встановили, що пожежа виникла в технічному приміщені цокольного поверху будівлі, на площі близько 8 м.кв. Одночасно з гасінням пожежі, працівники ДСНС вжили заходів щодо видалення диму зі сходової клітки та провели інформаційно-роз`яснювальну роботу з мешканцями будинку про те, як слід діяти, аби уникнути отруєння продуктами горіння. О 22:20 пожежу було локалізовано, а о 23:09 – ліквідовано.

 

На місці події травмованих та загиблих не виявлено. Обставини виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються.

 

До ліквідації пожежі залучались чергові відділення частини спеціальної пожежної техніки та 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, працівники оперативно-координаційногоцентру та оперативної групи Тернопільського міського відділу УДСНС області – всього 18 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.