Тернопільського поліцейського СБУ викрило на хабарництві

Опубліковано в Новини 28.01.2017

Дільничого інспектора поліції в Заліщиках викрили на хабарництві працівники СБУ, про це інформують в прес-центрі СБУ.

Затриманий лейтенант поліції вимагав п’ять тисяч гривень з місцевого мешканця за непритягнення до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. За цю суму поліцейський також обіцяв повернути чоловіку автомобіль, вилучений за, начебто, водіння у нетверезому стані.

Співробітники спецслужби спільно з внутрішньою безпекою поліції та прокуратурою затримали лейтенанта у власному автомобілі у центрі міста під час отримання частини хабара у розмірі трьох тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

На разі тривають слідчо-оперативні дії.

Фото: прес-центр СБУ.

1 коментар

  • Коментувати tatysho-vasya січня 28 2017 Автор tatysho-vasya

    Ура! Вміймали ще одного ... з тисячі, десятків тисяч! Придивіться уважно до наших поліцейських (колишніх мєнто-совків), а, особливо, до їхніх начХальників - збирачів податі для вищих, і до тих, що збирають для ще вищих, ...! До цього часу СИСТЕМНОЇ АНТИКОРУПЦІЙНОЇ роботи проти СИСТЕМНОЇ КОРУПЦІЙНОЇ роботи все ще не видно! І не буде видно, позаяк корумповані ВСІ - і теперішні - провладні, і колишні - "папєрєднікі"! Хтось все ще сподівається, що більш корумпований буде судити менш корумпованого, а менш корумпований - більш корумпованого?! Що ж до новостворених антикорупційних структур (НАБУ, НАЗК etc.) - то це, за великим рахунком, ще одне - "легальне", "узаконене"! - працевлаштування "своїх" і прилаштування їх до бюджетної "годівниці! Влада ж, як відомо, розбещує тих, що потрапили чи наблизились до "барського" столу, а насєлєнію, за тим же - великим - рахунком ВСЕ - пофігово! Воно здатне лише "фіксувати". Як і майже всі наші "непримиримі" ЗМІ, для яких кожна "сенсація" - це чергова можливість "нарубати капусти" (винятки лише підтверджують правило).
    Корупція майже тотальна! Чому немає її в Борщівському, Бучацькому, Чортківському, Кременецькому, Гусятинському, Збаразькому та ВСІХ інших державних - силових і "несилових" - структурах (винятки, як відомо, лише підтверджують ...), а не тільки поліцей-"дістріктах" області? Була вона, є і буде до тих пір, поки живий СОВОК! Невже хтось ще наївно думає, що вона ("кругова порукція") після ЄвроМайдану кудись зникла? Та вона є ВСЮДИ! Просто "технологія" давання "на лапу" і зловживання владою-статусом стали більш винахідливо-досконало-обережними! Жлобосовки, які були жлобосовками сто, сорок, тридцять, двадцять років, рік тому - НЕ ЗМІНИЛИСЬ!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.