На Тернопільщині два тижні триває набір до штурмової бригади "Лють"

Опубліковано в Новини 16.02.2023

Наразі кандидати проходять конкурсний відбір. Заключним етапом є співбесіда з конкурсною комісією. У лавах підрозділу чекають добровольців різних спеціалізацій. Їхні навички та досвід стануть у нагоді при виконанні службових завдань.

- Спеціалізація у бригаді є різною. Це і кулеметники, гранатометники, сапери. Усі ці спеціалісти дуже нам необхідні. Наразі гостра потреба у парамедиках, - відзначає командир 2 взводу 1 штурмової роти полку спеціального призначення «Сафарі» в бригаді «Лють» Національної поліції України Віталій Писаній.

На Тернопільщині заявки на вступ до бригади «Лють» уже подали майже 400 добровольців. Це люди різного віку, різних професій, але з чіткою вмотивованістю та патріотичною налаштованістю. Один із кандидатів - Максим Калинчук. Хлопець родом з Черкаської області, навчається на будівельника. У Тернопіль приїхав стажуватися, почувши про формування штурмової бригади, вирішив одразу стати її частиною.

- Я не служив в армії, але 8 років займався спортом. Я змотивований вигнати ворога з нашої землі та хочу стати частинкою в цій справі, - розповідає хлопець.

Для вступу у бригаду обмежень щодо статі немає, є лише обмеження за віком – від 18 до 55 років. То ж, якщо ти відчуваєш лють і бажання перемогти окупанта – приєднуйся до бригади «Лють». 

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.