Все більше платників Тернопільщини використовують програмні касові апарати

Опубліковано в Новини 15.02.2023

Станом на початок лютого на території Тернопільської області зареєстровано 9764 реєстраторів розрахункових операцій. Зокрема, 4027 класичних реєстраторів та 5737 програмних реєстраторів розрахункових операцій. 

Так, програмні РРО для проведення готівкових розрахунків на Тернопільщині використовують все більше представників бізнесу – 4187 приватних підприємців та 135 юридичних осіб. У січні цього року платниками податків зареєстровано 153 програмних РРО, скасовано ж – 81.

Окрім програмних реєстраторів розрахункових операцій, бізнес Тернопільщини у своїй роботі використовує також і класичні касові апарати. Так, станом на початок лютого РРО на Тернопільщині використовують 423 юридичних особи та 2361 фізичних осіб.

 

Джерело: ГУ ДПС у Тернопільській облаті

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.