У Чортківській лікарні можна буде безкоштовно зробити комп’ютерну томографію 25 лютого

Опубліковано в Новини 14.02.2023

Чортківська міська рада анонсувала, що протягом лютого буде два дні – 11 та 25 числа, – коли у Чортківській центральній міській лікарні можна буде абсолютно безкоштовно та без електронного направлення пройти обстеження на мультиспіральній комп’ютерній томографії (КТ).

11 лютого безкоштовну комп’ютерну томографію зробили 19 пацієнтів, повідомив директор Чортківської ЦМЛ Ростислав Шульський. На обстеження КТ (але виключно БЕЗ контрасту!) необхідно обов’язково записатись наперед за номером телефону 068 228 59 13. Наступного разу скористатись такою послугою можна буде 25 лютого з 8:30 до 15:00, повідомляють у Чортківській міській раді.

Нагадаємо, надалі безкоштовне КТ робитимуть у Чортківській лікарні кожну другу та четвергу суботу першого місяця нового кварталу.

Зауважимо, що КТ допомагає діагностувати онкологію, аномалії у розвитку, запальні процеси, що відбуваються в організмі, об’ємні процеси у паренхімі головного мозку, запальні захворювання суглобів, захворювання та варіанти розвитку сечовивідних шляхів і т.д.

Адреса: м. Чортків, вул. Д.Пігути, 31Б.

Телефон для запису на обстеження: 068 228 59 13.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.