До Чорткова повернули перших собак після стерилізації у Чернівцях

Опубліковано в Новини 13.02.2023

У Чорткові тривають заходи з регулювання чисельності чотирилапих безхатьків гуманними методами.

Минулого тижня у місті вдалось відловити перших чотирьох безпритульних собак для подальшої стерилізації. Вже сьогодні їх повернули до Чорткова, повідомляють у Чортківській міській раді.

Комунальне підприємство «Благоустрій» уклало договір із КМП «Центр стерилізації тварин» із Чернівців. Тож тепер фахівці підприємства відловлюють у Чорткові безпритульних собак, забирають на перетримку у Чернівці на п’ять днів, там їх харчують і т.д., роблять стерилізацію, біркування, а після – повертають до нашого міста.

Відлов та у подальшому стерилізація безпритульних чотирилапих у Чорткові триває, попри те, що ця процедура доволі дороговартісна. Відлов, біркування, стерилізація та 5-денна перетримка одного собаки вартує близько чотирьох тисяч гривень.

Якщо ви на вулиці помітили безпритульного агресивного собаку без біркування, просимо телефонувати до керівника КП «Благоустрій» Михайла Богдановича Табачака – 067-215-29-62.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.