Якою буде погода на Тернопільщині?

Опубліковано в Новини 13.02.2023
За інформацією Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, сьогодні, 13 лютого погоду області визначатиме проходження атмосферних фронтів з північного заходу.
Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 4 – 9º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла. (І рівень небезпечності, жовтий – НМЯ І).
Завтра, 14 лютого, прогнозують хмарну погоду, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, вранці та вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби від 1º морозу до 4º тепла.
У середу, 15 лютого - хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.