Теребовлянщина прощається з 29-річним захисником, який загинув на Донеччині

Опубліковано в Новини 10.02.2023

Теребовлянщина знову у жалобі – громада зустріла на перехресті біля греко-каталицької церкви св.Миколая в Теребовлі домовину з тілом загиблого військовослужбовця, Героя, мешканця с.Кобиловолоки 29-річного Юрія Підборочинського.

На колінах, з державною символікою та лампадками в руках громада віддала шану захисникові. Духовенство спільно відслужило панахиду за упокій душі воїна, повідомили у Теребовлянській міські раді.

– Жалобна процесія поїхала вулицями міста до рідної домівки Юрія Підборочинського в с.Кобиловолоки. Чин парастасу відбудеться сьогодні о 17:00 год. У суботу, 11 лютого, громада в молитві проведе полеглого воїна до місця його останнього спочинку. Похорон відбудеться о 12:00 год, – повідомили у міській раді.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.