Дев'ять підприємців Тернопільщини стали переможцями конкурсу грантів для підтримки бізнесу

Опубліковано в Новини 12.02.2023
Підприємці Тернопільщини стали переможцями конкурсу грантів для підтримки бізнесу від Міжнародної організації з питань міграції (МОМ).
Серед переможців є 3 малі підприємства, які отримали грантову допомогу у розмірі 20 тисяч євро, а також 6 представників мікробізнесу, які отримали допомогу у розмірі 4,5 тис. євро.
Також, серед переможців є підприємства, які перемістили виробничі потужності з територій, де ведуться бойові дії та/або є загроза бойових дій на територію Тернопільської області!
На грантові кошти підприємці зможуть придбати спеціалізоване обладнання, закупити необхідну сировину, провести ремонт чи облаштувати приміщення та створити додаткові робочі місця.
Конкурс проводився в рамках проєкту ,,Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу”, який втілюється Міжнародною організацією з міграції (МОМ) та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини через Банк розвитку KfW. Проєкт реалізується у партнерстві з Міністерством економіки України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. При впровадженні грантового компонента МОМ співпрацює з Офісом з просування експорту та підприємництва, а також з обласними військовими адміністраціями.
Незабаром буде оголошено про новий прийом заявок для участі в конкурсі!
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.