Цими вихідними на Тернопільському ставі відбуватиметься спортивне свято

Опубліковано в Новини 27.01.2017

Долучатися запрошують дорослих і дітей.

Впродовж двох днів в рамках змагань «Ternopil Hockey Classic» у парку імені Тараса Шевченка відбуватимуться зимові забави для дорослих та дітей. Так,  у суботу, 28 січня на дитячому майданчику біля острівця Чайка о 12 годині розпочнеться розважальна програма для дорослих та дітей, а в неділю, 29 січня теж з 12 години на ковзанці біля острівця Чайка проходитимуть дитячі забави на льоду, сімейні перегони на санчатах та інші заходи, повідомляє прес-служба управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Серед них танцювальна розминка, ігри з елементами зимових видів спорту, змагання на влучність. Організовують захід управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

 

Також 28 січня на набережній Тернопільського ставу (так званих «Єлисейських полях») проведуть змагання «Snowboarding freestyle». За першість у сноубордингу змагатимуться десятки аматорів. Переможці будуть нагороджені призами. Стартують змагання сноубордистів о 14 годині.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.