У громаді на Тернопільщині оголосили Дні жалоби за полеглим воїном Петром Сагадюком

Опубліковано в Новини 09.02.2023

У Лановецькій міській територіальній громаді 9-10 лютого оголосили Днями жалоби.

Так громада вшановує пам’ять загиблого у російсько-українській війні солдата 1 артилерійського взводу 2 артилерійської батареї артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи військової частини А0284 Сагадюка Петра.

Про це розповіли у Лановецькій міській раді.

– На знак скорботи за загиблим просимо: забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності та вшанувати пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання, – кажуть у міській раді. – Також просимо обмежити проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.

Петро Сагадюк загинув у вівторок, 7-го лютого. Солдат-артилерист був призваний на військову службу в березні 2022 року. Відданий Україні та присязі він боронив країну, мужньо виконуючи свій обов’язок. Однак ворожа артилерія обірвала його життя поблизу населеного пункту Ступочки, що  на Донеччині. До свого 39-го дня народження військовослужбовець не дожив 15 днів.

Вічна пам’ять!

Вічна слава Герою!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.