У тернопільській книгозбірні вже виготовили понад тисячу окопних свічок на передову

Опубліковано в Новини 08.02.2023

Колектив Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки ще від осені виготовляє окопні свічки для українських воїнів.

Про збір матеріалів було оголошено на фейсбук-сторінці книгозбірні. Небайдужі тернополяни почали приносити консервні банки, картон, свічки.

Активно закипіла робота, до якої з кожним днем долучалося все більше помічників. Приємно зазначити, що одразу ми отримали допомогу і підтримку від Обласного центру охорони та наукових досліджень пам’яток культурної спадщини, працівники якого передали нам великий рулон гофрованого картону, який і склав основу наших свічок. Завдяки донатам наших працівників та колег із Тернопільської обласної бібліотеки для молоді ми закупили вже понад 70 кілограмів парафіну та 50 кілограмів воску! А справжнім новорічним подарунком для нас стало отримання безоплатно ще 50 кілограмів парафіну за сприянням благодійної організації «Міра хелп» (м. Суми) від литовської благодійної організації «1К» та всього литовського народу!розповідають у бібліотеці.

У книгозбірні вже виготовили понад тисячу окопних свічок. На цьому не планують зупинятися.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.