Слідчі Тернопільщини скерували до суду справу чоловіка, причетного до смерті знайомого

Опубліковано в Новини 03.02.2023

За умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть,постане перед судом 50-річний житель Саранчуківської територіальної громади. Чоловік до смерті побив знайомого з сусіднього села.

Повідомлення про бездиханне тіло знайомого надійшло від мешканця Тернопільського району. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада екстреної меддопомоги. Судово-медичний експерт підтвердив, що смерть потерпілого – результат тілесних ушкоджень.

У ході проведених слідчо-розшукових заходів стало відомо, що до смерті 49 чоловіка причетний сам заявник. Він у скоєному зізнався і розповів, що під час розпивання спиртних напоїв між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку.

Зловмисник бив знайомого і руками, і ногами. За деякий час потерпілий в результаті внутрішньо-грудної та черевної кровотечі знепритомнів та помер.

Кримінальне провадження слідчі скерували до суду.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.