Юрій Федоренко: У військах РФ хаос: розстріли "своїх" трапляються регулярно

Опубліковано в Новини 03.02.2023

Перед початком війни, у середині грудня 2021 року, була проведена перевірка російського "непереможного" війська, за результатами якої вищі чини міністерства оборони рф доповідали керівництву країни про стан російської армії.

Нещодавно у розпорядженні редакції NEXTA опинилися матеріали презентації заступника командувача військами Південного ВО генерал-лейтенанта Сичового А. І. Такий собі звіт за результатами перевірки, прикрашений яскравими графіками та діаграмами. З тексту презентації виходило, що головними проблемами російської армії кінця 2021 року є порушення маскового режиму та невміння заповнювати документи відповідальними за це офіцерами. В усьому іншому "непереможна" готова будь-де і будь-коли здолати будь-якого супротивника з мінімальними втратами та упродовж короткого часу. Саме за рахунок таких яскравих доповідей керівництво кремля зробило свою головну помилку, підмінивши реальний стан справ привабливими зовні, але брехливими по суті презентаціями.

Вся вертикаль влади, яку побудував путін за роки свого правління, тримається на окозамилюванні та розкраданні державних коштів. Російська армія та ВПК не стали винятком і теж погрузли у тотальній корупції та брехні. "Паперові" танки та літаки, "буклетні" "імперські піхотинці", у спорядженні, яке могло б викликати заздрість у штурмовиків із "зоряних війн", "аналоговнєтна" надсучасна зброя – все це існує лише у доповідях військових чиновників та хворій уяві пристаркуватого диктатора.

Ілюзія "непереможності" спонукала путіна розпочати криваву агресію проти України. Та вже протягом першого місяця бойових дій на території України стало зрозумілим, що плани кремлівського коротуна дуже далекі від реальності і "переможна" поступ "визволителів" по бруківці Хрещатика існує лише у старечих фантазіях путіна та певної частини пристарків з його оточення.

"Швидка прогулянка проти укронацистів" обернулася для агресора кривавою війною із втратою найбільш боєздатних підрозділів окупаційної армії у перші місяці. І справа далеко не у тому, що офіцери армії рф не вміють виконувати "паперову" роботу чи не дотримуються вимог "маскового режиму". Справжня війна проти рівного супротивника виявилася дуже далекою від презентацій та яскравих слайдів і "непереможна" не була готова до такого розвитку подій.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.