Що сталося у Тернополі на Макаренка?

Опубліковано в Новини 18.03.2016

Учора у соціальних мережах активно обговорювали, що спричинило приїзд на Макаренка поліції та швидкої.

Є відповідь від сектора комунікацій ГУ НП області:

Пограбування інкримінують правоохоронці раніше судимому мешканцю Тернополя. Чоловік відкрито викрав у знайомого гроші та наніс йому тілесні ушкодження.  

Потерпілого із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки та травмою хребта доправили в нейрохірургічне відділення.

За словами постраждалого, 17 березня близько 19:00 до нього в квартиру на вулиці Макаренка увійшло двоє чоловіків. Між ними розгорівся конфлікт, який переріс у бійку та грабіж. Один з гостей викликав поліцію і швидку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та наряд патрульної поліції. Їм вдалося піймати порушників.

За попередньою інформацією, на квартирі у потерпілого, окрім нього було ще троє осіб - дві жінки та чоловік. Одна з них - подруга господаря помешкання. Вони розпивали спиртні напої. В якийсь момент цивільна дружина зателефонувала до колишнього хлопця, який вже відбував покарання за майнові злочини, аби той приїхав до них. Останній погодився і взяв з собою ще одного товариша.

Двері їм відчинив один з присутніх. Незнайомці увійшли до оселі та почали спілкуватися з господарем. Словесний конфлікт переріс у бійку та відкрите викрадення майна. Вони забрали у потерпілого 1017 гривень. Не допомогли господареві і троє друзів, які в цей момент продовжували святкувати на кухні.

Травми чоловіка медики кваліфікували як легкі тілесні ушкодження. Правопорушників доправили у Тернопільський відділ поліції. 

Подія внесена до ЄРДР за статтею 186 частина 2 ККУ - грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.