У Тернополі відкрили офіс «Руху Нових Сил» Саакашвілі та активно формують команду

Опубліковано в Новини 25.01.2017

Після своєї відставки з посади голови Одеської ОДА, Михайло Саакашвілі оголосив про створення політичної ініціативи «Платформа нових сил», яку згодом перейменували у «Рух Нових Сил».

На Тернопільщині нещодавно  відкрився осередок організації, керівником якого став тернополянин – Михайло Жирівський. Він- єдиний голова обласного осередку, що виступав на Відкритій Раді в Києві поряд із Михайлом Саакашвілі.

 Михайло Жирівський розповідає, що скоро «Рух» буде трансформовано у політичну силу, яка має більші можливості для змін у державі, аніж ініціатива чи громадська організація.

На Тернопільщині «Рух нових сил» https://www.facebook.com/rukhnovykhsylternopil/набирає обертів, знаходить прихильників серед громадян та формує районні осередки. 
«Наразі, формуємо команди «Руху» в усіх областях України, а їхні керівники формують команди у районах. Тобто,сьогодні основна наша робота – це спілкування з людьми. Ми вжеоб’їхали багато районів Тернопільщини, зокрема були в Борщеві, Теребовлі, Чорткові, Кременці та Бережанах, знайомилися з активом. Підкреслю, що обласна ініціативна група Тернопільщини складається з людей, які є фахівцями з різних сфер діяльності, справжні патріоти: Руслан Савчишин - меценат, власник ІТ-компанії «MagneticOne»; Починок Олександр - біатлоніст, боєць АТО  (захисник Донецького аеропорту); Василь Ханас - демобілізований боєць АТО, громадський активіст, - розповідає координатор «Руху Нових Сил» ТернопільщиниМихайло Жирівський.


В майбутньому члени «Руху» відвідають й інші райони, щобпризначати координаторів на місцях. 
На сьогоднішній день «Рух» відкрив свій офіс у Тернополі, який знаходиться за адресою: вул. Білецька, 1а, к. 408, куди можуть звертатися громадяни, що мають бажання долучатися до роботи.

Нагадаємо що, працює сайт «Руху Нових Сил»https://rns.org.ua/, тож запрошуємо тернополян заповнити анкети і приєднуватись до команди! До слова, за грудень 2016-го року надіслали 180 анкет. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.