У мешканця Тернопільщини виявили цілий арсенал зброї

Опубліковано в Новини 29.01.2023

Дві гранати із запалами, майже двісті патронів різного калібру, 2 РПГ та димову шашку - усе це у своєму помешканні зберігав житель одного із сіл Тернопільського району.

Заборонені предмети під час санкціонованого обшуку на підставі ухвали слідчого судді міськрайонного суду вилучили правоохоронці.

Напередодні автомобіль підозрюваного зупинили працівники патрульної поліції. Водій перебував у стані наркотичного сп'яніння. При попередньому огляді в транспорті підозрюваного поліціянти виявили та вилучили протипіхотну міну, ручну димову гранату, 6 сигнальних ракет і освітлювальний патрон.

Чоловік каже, що все привіз як сувеніри з території, на якій ведуться бойові дії.

Вирішується питання про оголошення йому підозри згідно зі статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Триває слідство. 

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.