П'яний та без "прав": на Тернопільщині горе-водій намагався підкупити поліцейських

Опубліковано в Новини 27.01.2023

Співробітники групи реагування патрульної поліції, котрим зловмисник пропонував неправомірну вигоду, викликали слідчо-оперативну групу. Факт корупційного порушення було задокументовано.

На лінію 102 надійшло повідомлення від поліцейського сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №4 міста Збаража про те, що водій автомобіля марки Volkswagen запропонував 100 американських доларів неправомірної вигоди, аби уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу - пропозиція неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

За адміністративні порушення зловмисник теж понесе відповідальність.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.