На Тернопільщині спіймали п'яного водія вантажівки

Опубліковано в Новини 27.01.2023
Учора, 26 січня, близько 9-ї години ранку, під час патрулювання, інспектори виявили вантажний автомобіль Volvo, водій якого не виконав вимог дорожнього зранку 3.3 "Рух вантажних транспортних засобів заборонено".
Поліцейські зупинили автомобіль та, спілкуючись з водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився.
Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1.06 проміле алкоголю в крові водія.
Інспектори відсторонили водія від керування вантажівкою, вилучили посвідчення водія, склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Невиконання вимог дорожніх знаків) КУпАП.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.