ВАТ "Тернопільобленерго" та його керівника оштрафували

Опубліковано в Новини 26.01.2023

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг за підсумками позапланових виїзних перевірок оштрафувала три підприємства: АТ "ДТЕК Одеські електромережі", ПРАТ "ДТЕК Київські електромережі" та ВАТ "Тернопільобленерго" і їхніх керівників.

Про це інформують на сайті НКРЕКП.

Так, штраф для підприємства - 85 тисяч гривень, а для керівника "Тернопільобленерго" – 1700 гривень.

- Під час засідання, що відбулось 25 січня 2023 року, Комісія розглянула акти позапланової виїзної перевірки ВАТ "Тернопільобленерго". За результатами перевірок встановлено, що вказані підприємства допустили порушення вимог Закону України "Про ринок електричної енергії", Кодексу систем розподілу та недотримувались Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії в частині порушення графіків відключень електропостачання споживачам. Зокрема, вони не забезпечували рівномірний розподіл обсягів зниження споживання між споживачами, а також неналежним чином інформували споживачів про перерви в електропостачанні, зокрема, через власні вебсайти, – йдеться у повідомленні.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.