У Підволочиську попрощалися з Героєм Романом Шептицьким

Опубліковано в Новини 23.01.2023

Підволочиська громада учора попрощалася з Романом Шептицьким, жителем селища Підволочиськ, який загинув у боях за Україну поблизу Бахмута 14 січня 2023 року.

– У Підволочиську багато людей знають сім'ю Шептицьких, адже це люди, а особливо чоловіки, які не боялися прийняти бій, вміли нести відповідальність та відзначалися  патріотріотизмом до неньки України. Щиро співчуваємо батькам загиблого - матері Людмилі та батькові Богданові, які хоронять свого молодшого сина Романа, адже кілька років тому вони вже похоронили старшого сина, теж військового офіцера - Андрія. Роман, йшовши на війну,  заповідав рідним: "Якщо станеться так, що я загину - похороніть мене біля мого брата Андрія", – повідомили у Підволочиській селищній раді.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.