На Тернопільщині водій вантажівки, який в’їхав у дельтаблок, відшкодовуватиме його ремонт?

Опубліковано в Новини 23.01.2023
У селі Нагірянка Чортківського району трапилася дорожньо транспортна пригода без потерпілих.
Водій вантажного автомобіля в’їхав у дельтаблок на трасі М-19. За повідомленням поліції, причиною аварії було перевищення безпечної швидкості. Бетонне огородження підтвердило свою ефективність на ділянці дороги та вберегло вантажівку від з’їзду в яр.
Служба автомобільних доріг у Тернопільській області боротиметься за відшкодування державі завданих збитків. Підрядній організації доручили ліквідувати наслідки ДТП та встановити дельтаблоки назад.
Напередодні підрядна організація монтувала бетонні конструкції на іншій ділянці траси М-19: поблизу села Воля Тернопільського району. Там теж на дельтаблоки наїхав транспортний засіб.
Лише протягом 2022 року в Тернопільській області трапилося 8 ДТП, у яких пошкодили бар’єрне огородження на державних автошляхах. Понівечено 120 метрів конструкцій.
 
Джерело: Служба автомобільних доріг Тернопільської облаті

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.