Кохання не боїться перешкод: у тернопільській лікарні одружилися поранений військовий та киянка

Опубліковано в Новини 20.01.2023
У стінах Тернопільської обласної клінічної лікарні поєднали свої серця 26-річна Наталя Бандура з Києва та 33-річний Микола Гриневич з Одеси.
 
Микола – військовослужбовець Збройних Сил України, перебуває на лікуванні через поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання на бахмутському напрямку. А Наталя приїхала з Києва його провідати, не підозрюючи, що у Тернополі її чекає такий сюрприз, повідомили у Тернопільській обласній клінічній лікарні.
 
Ідея зареєструвати свій шлюб у бійця виникла напередодні. Її озвучив у відділенні, де лікується, і всі включилися в організацію церемонії та підготовку до шлюбу.
 
Коровай, рушники, фотограф, навіть плаття для нареченої – все знайшли в один момент, аби тільки враження від одруження були незабутніми.
Через травму ноги Микола змушений ходити із милицею, але під час свого першого весільного танцю він покладався на свою кохану Наталю.
 
– Ми познайомилися в інтернеті, зустрічалися майже рік, а на мій день народження Микола мені освідчився. Але, на жаль, війна… З вересня він перебуває у Збройних Силах України і тільки тепер ми побачилися, – поділилася своєю історією Наталя.
 
Про ідею одруження в лікарні говорить з усмішкою: «Щось нове, принаймні, запам’ятається назавжди!».
 
Микола зізнається, що одружитися хотів уже давно, але через службу не було можливості. А тепер, нехай і в таких умовах, але вже не хотів втрачати час.
 
– Я сказав Наталі бери паспорт, але не сказав, що буде весільна церемонія. Вона про все вже дізналася вранці, коли прийшла до мене в палату, – розповідає наречений і ділиться найсокровеннішим: «Мрію про донечку і щоб була наша перемога та мирне небо в Україні!».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.