З Революційним піаніно відзначили День Соборності в Тернополі

Опубліковано в Новини 24.01.2017

Без політичних промов та популістичних заяв команда «Рух Нових Сил» Михайла Саакашвілі відзначила День Соборності України в Тернополі.

На місці, де стартувала Революція гідності – біля пам’ятника Іванові Франку, тернополяни зібрались послухати музику Революційного піаніно.

Саме на ньому грали активісти в дні тернопільського Євромайдану.

«22 січня містяни зібрались згадати виникнення Дня Соборності, поговорити про нинішнє життя і, звичайно ж, послухати неймовірну гру на піаніно.Одним із приємних моментів стала можливість привітати українців із державним святом. Ми, представники Руху Нових Сил, дали можливість усім бажаючим тернополянамвзяти участь в записі вітального відеоролику, який вже є у вільному доступі в інтернеті та соціальних мережах» - розповідає голова Тернопільської організації «Рух Нових Сил» Михайло Жирівський.

Містянам сподобався такий творчий підхід до відзначення свята: без політичних прапорів, голослівних висловлювань та маніпуляцій.

«Я особисто люблю творчі підходи, на відміну від партійного популізму. Окрім цього, в нас була більш масштабна ідея щодо організації заходу… зі скрипачами й іншими музикантами, проте, через холодну погодувтілити це було важко, тож наступного разу, на якесь інше державне свято, ми постараємось підготувати тернополянамще кращий захід» - підкреслює Михайло Жирівський.

Ролик можна знати в спільноті команди у Facebook: https://www.facebook.com/rukhnovykhsylternopil/

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.