У Тернополі підприємці можуть безоплатно розміщувати генератори на земельних ділянках, що перебувають у комунальній власності

Опубліковано в Новини 13.01.2023

Одинадцятого січня на засіданні виконавчого комітету міської ради з метою підтримки бізнесу під час стабілізаційного відключення електроенергії, безперебійного надання послуг об’єктами сфери обслуговування, прийнято рішення про забезпечення роботи сфери обслуговування.

Так, згідно з рішенням дозволяється суб’єктам господарювання сфери обслуговування тимчасово безоплатно розміщувати генератори як джерело резервного живлення на земельних ділянках, що перебувають у комунальній власності, до відновлення стабільного електропостачання на території Тернопільської міської територіальної громади.

Окрім того, рекомендовано власникам земельних ділянок надавати дозвіл суб’єктам господарювання сфери обслуговування на розміщення генераторів як джерел резервного живлення до відновлення стабільного електропостачання на території Тернопільської міської територіальної громади.

Важливо, своєю чергою суб’єкти господарювання повинні забезпечити дотримання правил експлуатації генераторів як джерел резервного живлення.

 

Джерело: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.