У Тернополі спіймали зловмисника, котрий розмальовував фасади будівель посиланням на телеграм-канал зі збуту наркотичних речовин

Опубліковано в Новини 13.01.2023
До дільничного офіцера поліції Тернопільського райуправління Михайла Філюка надійшло звернення від приватного підприємця про те, що невідома особа розмалювала фасад будівлі.
 
Поліцейський, обстеживши територію, побачив, що ідентичні написи нанесені на стіни інших будинків, паркани, під’їзди. З’ясувалося, «творчість» незнайомця – це адреса телеграм- каналу, який займається збутом наркотичних речовин.
 
Зловмисника встановили. Ним виявився житель обласного центру, 1974 року народження. Дільничні склали на чоловіка адміністративний протокол за статтею 152 КУпАП – порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.
 
Також зловмисником зацікавилися оперативники підрозділу поліції з протидії наркозлочинності, адже чоловік може бути причетний до реалізації наркотичних речовин.
 
Правоохоронці звертаються до жителів області повідомляти на лінію 102, якщо на фасадах будинків, гаражних приміщень, огорожах ви помітили якісь написи чи малюнки. Таким чином «рекламують» свій товар торговці наркотиками.
 
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.