Тернопільських поліцейських відзначили за сумлінну службу

Опубліковано в Новини 06.01.2023

Почесні подяки від керівництва Головного управління Національної поліції в Харківській області отримали п’ятеро тернопільських поліцейських, які несли службу на деокупованих територіях.

Відзнаки за сумлінне виконання службових обов’язків та небайдужість до людських життів під час масштабного вторгнення росії на територію України отримали керівник УКЗ ГУНП в Тернопільській області Зіновій Кутній, заступник начальника відділення СВ Тернопільського РУП Олександр Вузенький, начальник відділу диспетчерської служби тернопільського главку Володимир Дячук, інспектор з реагування патрульної поліції СПД №1(Почаїв) Денис Гранкін та керівник сектору превенції патрульної поліції відділення поліції № 2 (Зборів) Володимир Свідинський.

Очільник Нацполіції краю Олександр Богомол подякував кожному з поліцейських за професіоналізм та побажав й надалі віддано служити українському народу.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.