П’ятеро тернопільських поліцейських отримали нагороди та відзнаки

Опубліковано в Новини 03.01.2023
Одного співробітника поліції заохочено подякою Нацполіції , ще четверо правоохоронців – нагородами від Міністерства оборони України. Відзнаки їм під час робочої наради вручив начальник ГУНП в області Олександр Богомол.
За сумлінну роботу і професіоналізм подяку від Національної поліції України отримав старший оперуповноважений відділу міграційної поліції ГУНП в області Євген Трофимчук.
За наказом Міністра оборони України Олексія Резнікова медаллю «За сприяння Збройним Силам України» нагороджено начальника Тернопільського райуправління поліції Сергія Гатанюка та троє бійців роти «Тернопіль»: Михайла Бойка, Олега Ратушняка, Володимира Ониськіва. Правоохоронці неодноразово несли службу у зоні бойових дій та на деокупованих територіях.
Олександр Богомол подякував поліцейським за щоденну роботу та належне виконання службових обов’язків.
- Маю честь від імені Міністерства оборони вручити вам високі нагороди. Це показник вашої самовідданості, мужності та відваги.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.