Нардеп Микола Люшняк у 2016 році перерахував свою зарплату на заклади для соціально вразливих категорій громадян

Опубліковано в Новини 23.01.2017

Народний депутат України Микола Люшняк протягом 2016 року перераховував свій заробіток на рахунки будинків для людей похилого віку, а також навчально-реабілітаційного центру.

Щомісячно протягом усього минулого року будинки інвалідів та людей похилого віку в селі Устя-Зелене (Монастириський район), дім престарілих у Бариші (Бучацький район) та Копичинецький геріатричний будинок  отримували по 3000 грн.

Теребовлянському навчально-реабілітаційному центру для дітей з вадами слуху та мови Микола Люшняк перераховував по 4700 грн. Саме з цього закладу почалася ініціатива Миколи Володимировича віддавати депутатську зарплату як допомогу, адже і у 2015 році центр отримував від нього кошти.

- Категорії громадян, що з тих чи інших причин відвідують або проживають у цих закладах – соціально вразлива, вона потребує допомоги. Перераховуючи свою зарплату я сподіваюся, що ці люди зможуть отримати додатковий догляд і комфорт, - говорить Микола Люшняк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.