Факт зберігання заборонених речовин задокументували правоохоронці Тернопільщини

Опубліковано в Новини 30.12.2022

Працівники відділення поліції № 1 м. Тернопіль відкрили кримінальне провадження щодо мешканця Петриків. Міру покарання йому обере суд.

Під час патрулювання місцевості правоохоронці помітили невідомого. Під час спілкування з поліцейськими чоловік викинув поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору. Походження пакету підозрюваний 1989 року народження пояснити не зміг.

Речовини поліцейські вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.