На Теребовлянщині попрощалися з Героєм Миколою Шульковським

Опубліковано в Новини 27.12.2022

Теребовлянська громада попрощалася зі своїм земляком з с.Підгора, матросом, навідником 137-го окремого батальйону морської піхоти Миколою Шульковським, який загинув, захищающи Україну від окупантів.

Про це повідомили у Теребовлянській міській раді.

Плакало небо, плакали теребовлянці, адже проводжали в останню дорогу молодого юнака 2000 року народження, якому б ще жити й жити, народити дітей. Але, на жаль, Микола поповнив ряди небесного воїнства...У передобідню пору небайдужі теребовлянці зібралися на перехресті біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля, щоб з молитвою й лампадками зустріти домовину з тілом загиблого Героя Миколи Шульковського та вшанувати його світлу пам‘ять,повідомили у міській раді.  

Опісля відбувся чин похорону. Відспівали захисника у греко-католицькій церкві святого Миколая та похоронили на місцевому кладовищі.

Микола Шульковський народився в с.Боричівка, проживав у с.Підгора. У полеглого матроса залишилися мама Любов, сестра Марія та брат Іван.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.