«Арсенал» шукає альтернативу трансферу Мудрика

Опубліковано в Новини 22.12.2022

Напередодні зимового трансферного вікна лондонський «Арсенал» знайшов альтернативу Михайлу Мудрику. «Канонірам» потрібен новий нападник, який замінить Габріеля Жезуса. Бразилець отримав травму коліна і не зможе вийти на футбольне поле до лютого 2023 року.

Ще зовсім недавно лондонці досить сильно цікавилися українським вінгером. Та й сам Мудрик не приховував того факту що він із задоволенням переїде на «Емірейтс». 21-річний гравець відкрито зізнався в тому, що є фанатом «канонірів». Проте, на заваді трансферу можуть стати фінансові апетити «Шахтаря». 

«ЛегальніБукмекери» повідомляють, що «гірники» хочуть за свого зіркового нападника 87 мільйонів фунтів стерлінгів. Сума досить велика, тому керівництво «Арсеналу» ще не прийняло остаточного рішення. Все це змусило лондонців шукати альтернативу Мудрику.

Одним із тих, кому може віддати перевагу керівництво «Арсенал» є Матеус Кунья. свого часу цей футболіст вважався досить перспективним. Захищаючи кольори берлінської «Герти», бразилець змусив звернути на себе увагу скаутів мадридського «Атлетико». В 2021 році за Кунью «матрасники» заплатили німецькій команді 26 мільйонів євро. Проте, розкрити свій потенціал в Мадриді він поки що не зумів.

У складі «Атлетико» в минулому сезоні Матеус провів 29 матчів, в яких відзначився 6 голами. Проте в цьому чемпіонаті вразити ворота суперників латиноамериканцю поки що не вдається. Все це змусило керівництво «матрасників» розглядати варіанти з продовженням кар’єри Куньї.

Контракт бразильця з «Атлетико» діє до 2026 року. У ньому вказана сума відступних 100 мільйонів фунтів стерлінгів. Але, зважаючи на останні успіхи Куньї, мадридці готові розглянути значно нижчу суму, в районі 30 мільйонів фунтів стерлінгів.

Зараз «Арсенал» є однією із чотирьох команд, які претендують на бразильця. Окрім «канонірів», в послугах Куньї зацікавлені «Вулверхемптон», «Лідс» і «Астон Вілла». 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.