У Тернополі цілодобово працюють дві аптеки

Опубліковано в Новини 22.12.2022

Для того, щоб громадяни мали змогу терміново придбати лікарські препарати, у Тернополі працюють дві аптеки в цілодобовому режимі.

Знаходяться вони за адресами:

  • вул. Андрія Сахарова, 2 (Тернопільська обласна комунальна міжлікарняна аптека №157);
  • вул. Патріарха Любомира Гузара, 2 (аптека №72);

Також закликаємо громадян мати запаси медикаментів загальної дії та тих, які потребують спеціального призначення відповідно до вашого стану здоров’я. 

Знайти перелік всіх аптек, які працюють у місті на час відсутності електроенергії можна у додатку у додатку «е-Тернопіль» , він доступний для завантаження на операційні системі Android та на iOS.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.