У Чорткові відійшов у вічність знаний тренер з легкої атлетики Валерій Большаков

Опубліковано в Новини 21.12.2022

На 81 році життя відійшов у вічність почесний житель Чорткова, спортсмен, тренер з легкої атлетики, людина-легенда, котра за життя підготувала чимало чемпіонів – Большаков Валерій Олександрович.

Сумну звістку повідомили у Чортківській міській раді.

– Він – добре знана постать на теренах Чортківщини. Все своє життя присвятив його величності «Спорту». Він любив те, що робить, і робив те, що любить. Він вчив молодь любити спорт, любити здоров’я. За його спиною – ціла плеяда вдячних учнів… – повідомили у Чортківській міській раді.

Валерій Большаков свого часу закінчив Кременецький державний педагогічний інститут. Трудову діяльність розпочав в Ягільницькій школі вчителем фізичного виховання, також працював в Чортківській ЗОШ №2 та школі-інтернат (тепер Чортківська гімназія ім. Р.Ільяшенка №3). З 1972 р. і до останнього дня життя працював тренером Чортківської комунальної дитячо-юнацької спортивної школи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.